Termeni Si Conditii

Citiți cu atenție TERMENII ȘI CONDIȚIILE de utilizare a site-ului nostru. Accesarea site-ului www.stbb.ro implică acceptarea acestor TERMENI ȘI CONDIȚII.

Bona Aventura S.R.L., în calitate de proprietar al site-ului web, își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment, fără notificare prealabilă, conținutul site-ului și TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE.

DREPTURI DE AUTOR

Bona Aventura S.R.L. este singurul deținător al drepturilor de proprietate intelectuală din baza de date, site-ul (www.stbb.ro), conținutul său, compania fiind apărată de legile în vigoare.
Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără consimțământul Companiei este pedepsită conform legilor în vigoare. Prin urmare, este interzis accesarea site-ului www.stbb.ro prin programe automate sau copierea manuală și publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori software sau defecțiuni tehnice care au apărut pe server.

OBLIGAȚII LA ÎNREGISTRARE

În utilizarea acestui site, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, exacte, curente și complete, așa cum este specificat în secțiunea de înregistrare a utilizatorilor. Dacă considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul dvs. la utilizarea serviciului fără o notificare prealabilă, pentru o perioadă fixă sau nedeterminată.

Prin înregistrarea ca membru, vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei dvs. de acces ca membru al acestui site, orice activitate sub numele dvs. de utilizator fiind în întregime în responsabilitatea dvs. Sunteți de acord să ne anunțați imediat orice pierdere de parolă sau semn neautorizat de activitate sub numele de utilizator.

PREȚURI

Politica noastră de prețuri presupune prețuri echitabile și stabile pe termen lung.
Toate preturile produselor de pe acest site sunt exprimate in RON si reprezinta preturile finale de vanzare. Tarifele nu includ tarifele de transport.

LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIE

Prezentul acord este supus legislației române.
Posibilele dispute dintre Bona Aventura și clienți vor fi rezolvate pe cale amiabilă sau, dacă acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele competente din România.